pátek 10. dubna 2009

2 lampy









Jedna lampa je dobrá leda tak na čtení, případně na příjemnou světelnou pohodu, ale chcete-li lampou zdobit - může to být málo. :-) Asi by mě nikdy nenapadlo. pořídit si dvě stejné lampy (pokud by to nebylo na noční stolky), ale vypadá to překvapivě dobře.

3 komentáře:

  1. Ahoj Jani,
    tak už ukládám do archivu inspirace od Tebe jako divá, ty dvě šedé lampy, to je nádhera! Už dlouho sním o dvou stejných lampičkách na odkládacím stolku, dokonce jsem už i objevila ty pravé, ale neodvažuji se je objednat. Nechám to radši až do nového bydlení, abych nešlápla vedle:-/.
    A dekorativní písmena se mi taky šíleně líbí, jen na ně u nás stále nemůžu v obchodech narazit, tak zatím musí stačit hand made:-D.
    Těším se na další fotky..
    Zdraví Šárka.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Šárko,
    tak to se teda těším na Tvé nové bydlení, nové lampičky - a jaký máš odkládací stolek, budu zatím asi muset prozkoumat u Tebe na blogu.:-) Písmeno jsi už nějaké vyráběla? Jak? Já to chci zkusit z kartonu, až budu mít jednoho krásného dne čas. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, jsem se zapomněla zmínit, odkládací stolek zatím taky nemám:-).
    Já zkoušela jen "áčko" ze samotvrdky a virtuální kamarádka mi vyřezala ze dřeva "emko", na blogu je najdeš;-). Krásná písmenka vyráběla taky Soňa Malinová z překližky...

    OdpovědětVymazat